Novinka: Spojili jsme síly s BankID

Co mají společného Bankovní identita a platforma, díky které můžete změnit svého dodavatele energií? Kupodivu hodně. Díky propojení s BankID je teď registrace i užívání platformy parc4u mnohem snazší.

bank-id

Co je to BankID

BankID neboli Bankovní identita je vlastně taková digitální občanka. Díky ní už si nemusíte pamatovat přihlašovací údaje, a to nejen do online bankovnictví, ale usnadňuje registraci a následně přihlašování u spousty dalších webových portálů.

Nemusíte si dělat starosti ani se zabezpečením vašich osobních údajů. S údaji Bankovní identity se lidé již léta přihlašují do online bankovnictví, banky do vývoje zabezpečení investovaly miliony korun a není tak důvod k obavám.

Jaké výhody má BankID na platformě parc4u?

Zjednodušeně řečeno, díky BankID víme, kdo jste. Dozvíme se o vás nezbytné základní informace, které už při přihlašování do parc4u nemusíte vyplňovat, získáme je z databáze automaticky. Je to vaše jméno a příjmení a kontakty, které můžete kdykoliv libovolně upravit.

Další výhodou je zjednodušení při podpisu smlouvy, kde díky verifikaci přes BankID nemusíte provádět korunovou platbu, abychom ověřili vaši totožnost.

Chcete se dozvědět o Bankovní identitě víc?